Wildcat
Kundvagnen är tom.

Fingerringar

En av de få smyckesavdelningar vi har med smycken du kan använda även om du inte är piercad.

Det finns flera olika metoder för att mäta ringstorlek och vi kommer att repa upp dem nedan. För det första, finns det två saker som du bör vara medveten om.

-Varme/kolde Fingrar. Dina fingrar är inte alltid exakt samma tjocklek, men är beroende av temperaturen. Varma temperaturer orsakar fingrarna att stiga, medan det omvända sker vid kalla temperaturer. Dvs mål fingrarna vid normal temperatur.

-Ring bredd. Dina fingrar är inte samma tjocklek överallt. En tunn ring sitter närmare handflatan där fingret är tunnare, medan en bredare ring kommer naturligtvis att ta upp mer och sitta närmare knogen där fingret är tjockare. Därför måste man ofta använda en halv till en storlek större i allmänhet ringar än konventionella smala ringar. Vänligen notera hur du mätte upp mot bredden på den person eller ringar som du är intresserad av

Nu för själva mätningen av din storlek. De mest exakta åtgärderna finns utan tvekan med en fingermätare. De finns i vanliga juvelerare som vanligtvis vill hjälpa dig mätt din storlek.

Om du inte har någon chans att mäta upp med en riktig fingermätare, eller du kan behöva köpa en ring som en gåva till en annan person, det finns lyckligtvis ett antal andra alternativ mätning.

-Mät dig fingret med en bit sytråd. De storleksintervall som används på de flesta platser i Europa hänvisar till ringen inuti omkretsen. Det vill säga, en storlek 56 är 56 mm (eller 5,6 cm) i omkrets. Så du kan mäta dig fingret med en bit sytråd och sedan mäta tråden. Det kan vara svårt att göra exakt, men det är viktigt att försöka, eftersom en enda millimeter osäkerhet innebär en hel del skillnad.

-Har du redan en ring som ligger runt som du vet att du (eller den person du köper samtal) får plats på rätt finger, kan du mäta denna ring innerdiameter (dvs. sätta ringen ner och mäta korset på det bredaste stället). Detta nummer ska multiplicera med pi (3,14). Det ger dig omkretsen av ringen, och av detta kan man sluta sig till dess storlek.

Välj produktkategori