Wildcat
Kundvagnen är tom.
Du är här   Piercingstudio

Olika kvinnliga genitala piercings

Klitoriskappa  - Denna piercing finns i två olika varianter.

Horisontell - En av de vanligaste genitalpiercingarna för kvinnor.  Denna piercing är beroende av anatomin och specifikt hur pass utvecklad klitoriskappan är. Alla är vi olika och därför kan inte alla ha alla piercings, men alla kan ha någon.
Vi sätter i en ring från början, oftast på 1.6mm. Denna kan med fördel töjas ut till en något tjockare ring efter läkningen för en bättre stadga.

Denna piercing läker oftast väldigt fort, ibland kan man byta smycke redan efter sex veckor.

Vertikal - Detta är också en av de vanligaste genitalpiercingarna för kvinnor. Även denna är beroende av anatomin. Denna piercing sitter vertikalt genom klitoriskappan genom ett centrerat hål, där den ena kulan syns ovanpå kappan och den andra kommer fram underifrån.

För denna piercing sätter vi i en böjd barbell på 1.6mm. 

Denna piercing läker oftast väldigt fort, ibland kan man byta smycke redan efter sex veckor.

Inre blygdläpp - Piercings i de inre blygdläpparna hör till de piercings med kortast läktid.
Denna piercing görs alltid med en ring som läkesmycke.
För att denna piercing ska vara bekväm att bära rekommenderar vi att man töjer upp hålet och sätter i en något tjockare ring när piercingen väl är läkt.

Yttre blygdläpp - Läketiden för piercings i yttre blygdläpparna är något längre än för de inre blygdläpparna p.g.a. att den yttre blygdläppen är tjockare och har en lägre blodgenomströmning.

Vi i sätter i en ring som läkesmycke i denna piercing.

Fourchette - Fourchetten är en piercing som sitter vertikalt genom huden i nedre delen av slidan, där de yttre blygdläpparna går ihop.

Vi sätter oftast i en böjd barbell i denna piercing men det går även att ha en ring.

Christina - En Christina-piercing är en så kallad surface-piercing, beroende på kvinnans anatomi. Den är placerad från klitoriskappans topp, där de yttre blygdläpparna möts, till utgångshålet placerat en bit upp på venusberget.

Till denna piercing sätter vi i en böjd barbell. Beroende på anatomin så kan smycket behöva anpassas för kunden.