Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

LunatiCK Cosmetic köp 3 betala för 2!

Vi säljer ut sista lagret av vegansk make up från fantastiska LunatiCK Cosmetic Labs! Köp 3 betala för 2, du får den billigaste på köpet!

LunatiCKs produkter är 100% Veganska, talkfria, fria från parabener och givetvis ej testade på djur!

Företaget grundades 2012 av yrkesverksamma inom branshen och specialiserar sig på vegansk, talkfri, parabenfri och ej djurtestad kosmetika tillverkad med finaste kvalitet och etiskt framställda ingredienser.

Deras motto är: "Var den förändring du vill se! Vi accepterar och älskar alla oavsett din skönhetsbakgrund, sexualitet eller ras.Vår kosmetika är inriktade till alla alternativa damer, herrar och icke binära,  scenartister, makeupartister, specialeffekt artister och alla däremellan.

Oavsett om du har sminkat i en vecka eller 30 år. Om du inte är rädd för att leva utanför boxen är vi för dig !!!! LunatiCK Cosmetic Labs kommer alltid och för alltid att stå upp för nybörjare, fans och proffs av alla aspekter av smink. Vi tror starkt att det inte finns några regler för smink och alla har sin egen unika stil. Låt oss dela, visa upp, utforma och inspirera varandra. Ingen skönhet är för extrem, ny eller klassisk."

Tutorials och rewievs finns det massor av på Youtube, så kolla där och bli inspirerade!

Varumärken