Wildcat
Kundvagnen är tom.
Du är här: Om Barbarella

Lär känna oss på Barbarella

Camilla, Malin, Göran, Wille och Stefan.

Om Barbarella

Barbarella startades 1991, som en av de allra första piercingstudiorna i Sverige. Butiken var då en kombinerad piercingstudio & fetish butik. Då piercing som fenomen växte lavinartat under 90-talet så avvecklades så småningom kläd/sko avdelingen och butiken byggdes om till renodlad piercingstudio.

Under senare delen av 90-talet började Barbarella även serva andra piercingstudios med smycken och vår grossistverksamhet har sedan dess utvecklats till att omfatta inte bara smycken utan även piercing & tatuerings utrustning. Vi har nu över 1000 återförsäljare i hela Skandinavien!

Med hjälp av en ny webshop så började internetförsäljningen ta allt mer plats i företaget och i december 2002 delades Barbarella upp i två företag. Piercingstudion behölls av de gamla ägarna och bytte namn, internetverksamheten och grossitavdelingen såldes och behöll namnet Barbarella. Nu ligger vårt kontor i 400 kvm stora lokaler i Göteborg och därifrån sköter vi nu all postorderverksamhet. Vi har under åren även utökat vårt sortiment med kläder, accessoarer och andra coola prylar.

Vi har som ett av de äldsta och även största företagen inom branchen en stor erfarenhet och kunskap som bygger på ett mångårigt intresse för kroppskonst och utsmyckning. Vi försöker att alltid ha ett utbud som kan tillgodogöra de krav vår kunder ställer både vad det gäller kvalitet och utseende.
 
Barbarella har nu sin piercingstudio i nyrenoverade, fräscha lokaler på Lilla Drottninggatan i centrala Göteborg. Där jobbar några av Sveriges mest erfarna bodypiercers; Ola och Wille. Där kan ni se det mesta av vårt enorma smyckessortiment eller varför inte göra en ny piercing?
 
 
Vår webshop är alltid öppen och vi kan där erbjuda er tusentals olika produkter.
Välkommen!