Wildcat
Kundvagnen är tom.
Du är här: Om Barbarella / Frakt

Frakt

När du beställer från oss som privatkund gäller följande:

Vid beställning med kreditkortsbetalning inom Sverige skickar vi varorna fraktfritt!

Vid beställning med direktbetalning via bank skickar vi varorna fraktfritt!

Vid beställning med Klarna Faktura skickar vi varorna fraktfritt!

Vid beställning med Klarna konto skickar vi varorna fraktfritt!

Dessa beställningar skickas som vanlig A-post och varorna levereras direkt hem i brevlådan. Är försändelsen för stor för att få plats i brevinkastet så får ni en avi från posten om när och var ni kan hämta försändelsen. 

Vid beställning mot postförskott inom Sverige är frakten 60 SEK. (Alla postförskotts försändelser aviseras med SMS från posten, observera att ni INTE kommer att få en pappers avi.)

Kostnaden för frakten är enbart postens avgifter, i och med att den största delen av avgiften vanligtvis är kostnaden för postförskott kan man sänka fraktkostnaden genom att betala med kort.

Privatkunder utanför Sverige betalar 70 SEK i frakt, varoran skickas då som ett rekommenderat brev. (eventuella tull och moms avgifter betalas av mottagaren.)

 

Om du vill returnera en vara:Du kan returnera din vara inom 14 dagar efter att du hämtat ut din försändelse, tänk på att förpackningen måste vara obruten för att du ska kunna få byta varan. För att kunna byta kläder eller smycken, som inte bärs i piercingar, ska varan vara oanvänd.Skicka din retur i ett vadderat kuvert, skriv vad som hänt och hur du vill göra, så löser vi det snabbast möjligt, räkna med ca 2 veckor. Glöm inte att skriva namn, adress och ett telefonnummer till dig dagtid, så att vi kan nå dig om det skulle behövas.Det underlättar även hanteringen om du skriver avsändare utanpå kuvertet!Vill du återlämna varan och få pengar tillbaka uppger du bara vilken bank, vilket clearingnummer och kontonummer du har, så gör vi en insättning till ditt konto. Glöm inte uppge alla tre bankuppgifter, då det inte går att genomföra insättningen utan dem. Har du betalat med kort för vi enklast över summan för returen direkt till det kontot.Vill du istället byta varan till något annan modell eller storlek så skriver du bara till vad, så ska vi försöka att lösa det.

 

För Återförsäljare gäller följande:

Inom Sverige så skickar vi er order som brevpostförskott eller som rekommenderat brev om ni har valt att betala med kreditkort.

Fraktkostnaden skiftar beroende på vad du väljer för betalningssätt, orderns sammanlagda värde och vikt. När du kommer till vår kassa så kommer du att se de olika leveranssätt som du har att välja på. Kostnaden för de olika leveranssätten är olika.

De olika fraktsätten är följande:

Företagspaket - Varorna levereras till er studio/butik före klockan 16.00 dagen efter det att vi skickar dem härifrån. Chauffören hanterar inte kontanter och försändelsen kan alltså inte lösas ut mot postförskott. Välj att betala via Kreditkort, internetbank eller Klarna Faktura.

DHL Paket - Varorna levereras till er studio/butik mellan klockan 10.00 - 14.00 dagen efter det att vi skickar dem härifrån. Värdet på paketet får inte överstiga 5000:- om ni vill lösa ut det mot postförskott. Om värdet är högre kräver DHL in betalningen via bankbetalning innan de levererar.

Mypack - Leveranstiden är något längre, 2-3 dagar efter att vi skickar paketet så kan du hämta det på ditt lokala utlämningssälle. Paketet får väga max 20kg. Aviseras via sms.

DHL Servicepoint - Leveranstiden är något längre, 2-3 dagar efter att vi skickar paketet så kan du hämta det på ditt lokala utlämningssälle. Aviseras via email och sms. Klicka på länken för att se vilket som är ditt närmaste utlämningställe. http://locator.dpst.dhl.com/Partners/DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE  

Brevpostförskott - Om ordern väger mindre än 2 kg och inte överstiger 5000 sek så kan du hämta och betala din leverans på ditt lokala utlämningsställe.

Rekommenderat brev - Om ordern väger mindre än 2 kg och överstiger 5000 sek så skickar vi varorna som ett rekommenderat brev. Du kan då hämta din leverans på ditt lokala utlämningsställe.

 

För återförsäljare utanför Sverige gäller följande:

Vid betalning mot postförskott så skickar vi varorna med UPS, fraktkostnaden räknas ut när du kommer till vår kassa och bestäms av orderns sammanlagda värde och vikt.

Vid betalning med kreditkort så skickar vi varorna med UPS om det överstiger 2 kg eller som ett rekommenderat brev om det väger minder än 2 kg. Fraktkostnaden räknas ut när du kommer till vår kassa och bestäms av orderns sammanlagda värde och vikt.