Arctic Fox Produkt Information

Allergitest
Samtliga färger är väldigt skonsamma och milda mot hud och hår, men för säkerhets skull kan det var bra att börja med att göra ett allergitest. Välj ut ett litet område bakom örat eller i armvecket som du noggrant tvättar rent och sedan torkar. Applicera sedan ett tunt lager utav toningen på testområdet. Låt färgen torka in på huden och låt den sitta kvar i ett dygn. Om du märker av någon slags irritation på huden rekommenderar vi att du omedelbart tvättar bort färgen och inte använder toningen till håret.

Slingtest
Om du är osäker på huruvida du kommer bli nöjd med resultatet eller inte kan du börja med att bara färga en slinga i underhåret innan du färgar hela håret.

Bleka håret eller inte?
Om du vill att resultatet ska bli så likt färgen på flaskan som möjligt så bör du bleka håret innan du tonar det. Efter att du har blekt håret är det mycket viktigt att du sköljer ur håret noggrant annars finns risken att toningen inte fäster som den ska. Använd inte balsam efter att du har blekt, det gör att toningen inte fäster lika bra.

Arctic Fox innehåller inga uttorkand alkoholer, PPD, eller starka kemikalier. Det tog två år av forskning och utveckling för att formulera en färg som är så klar i färgen och samtidigt hållbar. Alla halvpermanenta färger kommer att blekna, men inte alla nyanser bleknar likadant. Arctic Fox är formulerad för att blekna inom den ursprungliga färgspektrum, så när färgen bleknar kommer nyansen att fortsätta att vara snygg, fast ljusare.För att mixa färgen och få en ljusare nyans, blanda ut med balsam. 

* Alkohol, peroxid och ammoniak fri
* Tillsätt balsam för en silkeslen yta
* Bästa resultat på blekt eller ljusare hår
* Veganvänlig; ej testad på djur
* Gjord i USA
Finns i 118 ml (4 oz) och 236 ml (8 oz) flaskor.

Innehållsförteckning:

Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerine, Stearalkonium Chloride, Glycerol Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Quaternium-52, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Hydrolyzed Soy Protein, Fragrance, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Metylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone.