Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Piercing

Här hittar du olika varianter av eftervård för din piercing.

Är du FÖRETAGSKUND så hittar du hela utbudet av eftervårdsprodukter till piercing en egen kategori i vår Tattoo & Piercing Supply kategori.

För mer info och skötselråd fäll ut texten nedan.

De vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing är:

Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: Neilmed aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler. Sprayen avlägsnar eventuellt var och sårskorpor försiktigt. Den är packad steril i en separat tryckbehållare, tack vare detta, är en korskontaminering nästan omöjligt. Sprayen är antibakteriell och desinficerande. 

Du kan även tvätta med Barbarella Bodysoap. Ta några droppar i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.

Och sist men inte minst så har vi två antiseptiska sprayer som är jättebra, både till nygjorda och irriterade och svårläkta piercings: Prontolind Spray är en färdig lösning för antiseptisk rengöring och fuktning av nygjorda och/eller irriterade och svårläkta piercings. Hudområden och smycken som är svåra att nå kan rengöras smärtfritt tack vare sprayappliceringen. Prontolind rekomenderas inte för piercings i brosket. Vi har också Pega-Care Spray som är en färdigblandad, vattenbaserad, antiseptisk rengöring av piercings. Ingredienserna har använts framgångsrikt i kliniska studie och är dermatologiskt testade. Sprayen är lätt att applicera och det aktiva ämnet Panthenol påskyndar cellernas förnyelseprocess vilket främjar en snabbare läkning.

Behöver du munskölj för din nygjorda läpp eller tunga så finns det både antiseptiska Barbarella Mouthwash.

Varumärken