Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Artikelnummer˄˅
VISAR 1-24 (258)1 2 3 ... 11 Sista 100 per sida

Tragus

För mer info och skötselråd fäll ut texten nedan.

Den lilla fliken/flärpen som sitter vid hörselgången i örat och är en diskret och vacker piercing som heter Tragus. Piercingen har vuxit i popularitet de senaste åren. Denna piercing är dock inte optimal att bära tillsammans med in-ear hörlurar eller headset.

Här har vi samlat smycken som passar bra och ser extra snygga ut i en Tragus, tänk på att det är viktigt att att du använder rätt storlek, bara för att ett smycke ligger i denna kategori betyder det inte att det passa på just ditt öra! Givetvis fungerar de flesta "vanliga" ringar och stavar också och de hittar du i egna kategorier.

Läktid 3-12 månader.

De två vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing i örat är:

Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: H2Ocean piercing aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler. Sprayen avlägsnar eventuellt var och sårskorpor försiktigt. Den är packad steril i en separat tryckbehållare, tack vare detta, är en korskontaminering nästan omöjligt. Sprayen är antibakteriell och desinficerande. Vi har även en liknande produkt: Recovery Aftercare Spray som är helt vegansk. 

Alternativt kan du tvätta med Barbarella Bodysoap. Ta några droppar i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.