Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Industrial

För mer info och skötselråd fäll ut texten nedan.

Denna piercing är visuellt en riktigt cool och uppseendeväckande piercing som kan varieras på många sätt. Det är ju egentligen inte en utan två piercings som man har ett och samma smycke i.

Smycket som sätts i från början kan vara en lång barbell som går igenom båda hålen, eller 2 korta stavar. Vad som lämpar sig bäst är olika från person till person. Alla piercings är inte genomförbara på alla, säger din bodypiercer att denna piercing inte passar rent anatomiskt för just dig, så lita på hen!

Här har vi samlat smycken som passar bra och ser extra snygga ut i en industrial, tänk på att det är viktigt att att du använder rätt storlek, bara för att ett smycke ligger i denna kategori betyder det inte att det passa på just ditt öra! Du kan även bygga ditt eget smycke genom att köpa en stav utan kulor och välja kulor eller spetsar efter egen smak!

På grund av öronbroskets extrema känslighet och långsamma återhämtning är konstant eftervård grundläggande för att läka. Många personer har varken information eller tålamod för att läka dem framgångsrikt.
Om du är intresserad av att pröva, så kan vi hjälpa dig med informationen. Tålamodet är upp till dig.

Låt ALDRIG ALDRIG ALDRIG någon göra en piercing genom ditt brosk med en håltagningspistol! Det är en säker garanti till förlängd läktid med ökad smärta och ärrvävnad. Pistoler är inte tillverkade för att pierca genom brosk och kan orsaka stor skada. Dessutom är stiften som används i pistoler för korta för att tillåta svullnaden orsakad av pistolhål.  Genom att pierca brosk med pistol utsätter du dig för en stor risk och kan räkna med att få komplikationer. Gör det inte.

De två vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing i örat är:

Läktid 3-12 månader.

Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: Neilmed aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler. Sprayen avlägsnar eventuellt var och sårskorpor försiktigt. Den är packad steril i en separat tryckbehållare, tack vare detta, är en korskontaminering nästan omöjligt. Sprayen är antibakteriell och desinficerande. 

Alternativt kan du tvätta med Barbarella Bodysoap. Ta några droppar i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.

Varumärken