Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (159)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Rook

För mer info och skötselråd fäll ut texten nedan.

En Rook piercing sitter genom vecket ovanför hörselgången, man kan ha både ring och böjd barbell i en Rook. 

Här har vi samlat smycken som passar bra och ser extra snygga ut i Rook piercingen, tänk på att det är viktigt att att du använder rätt storlek, bara för att ett smycke ligger i denna kategori betyder det inte att det passa på just ditt öra! Givetvis fungerar de flesta "vanliga" ringar och stavar också och de hittar du i egna kategorier.

Läktid 3-12 månader.

De två vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing i örat är:

Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: Neilmed aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler. Sprayen avlägsnar eventuellt var och sårskorpor försiktigt. Den är packad steril i en separat tryckbehållare, tack vare detta, är en korskontaminering nästan omöjligt. Sprayen är antibakteriell och desinficerande. 

Alternativt kan du tvätta med Barbarella Bodysoap. Ta några droppar i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.

FAQ

Är det stor risk för infektion när man gör en Rook Piercing?

Alla piercings i brosket i örat kan ta lång tid att läka, från 3 månader upp till ett år, risken för infektion under läktiden är liten om du följer de skötselråd du fått av din piercingstudio.


Vad kostar det att göra en Rook piercing?

Alla prisfrågor hänvisar vi till Barbarella bodypiercing!

Varumärken