Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Genitala piercings

För mer info och skötselråd fäll ut texten nedan.

Att smycka sitt underliv kan man göra av flera olika anledningar, men generellt sett så gör man det för att man tycker att det är snyggt och sexigt, många är även ute efter att få ökad känsel och lust som en positiv bieffekt så att säga. Ställ dig själv några frågor när du funderar över att skaffa en genital piercing, det är viktigt att fundera på vad du vill få ut av din piercing. Är det mest för dekoration eller stimulans? Är det för din njutning eller för din partner?

I denna kategori hittar ni specialdesignade smycken som passar i underlivet, men man kan givetvis även hitta vanliga ringar och stavar i respektive kategori. Vi har delat upp denna avdelning efter kön då det blir enklare att hitta vad ni söker till just er piercing. Mer info om de olika piercings man kan ha i underlivet och skötselråd kan ni läsa nedan.

I motsats till deras skrämmande rykte, så är genitala piercings generellt sett mindre smärtsamma att göra än andra piercings och har oftast lättare att läka. Många tänker på sina genitala delar som ”smutsiga” och att de har lättare att få infektioner, men sanningen är faktiskt tvärt om. Tack vare den ökade blodgenomströmningen och snabbheten i läkning, så är genitala piercings minst benägna att få infektioner. De är heller inte utsatta för de bakterier som finns i din dagliga miljö som t.ex. en örsnibb är, då de är skyddade av dina kläder.

Eftervården för genitala piercings är likadana som för de flesta andra piercings, med antiseptisk tvål, förslagsvis Barbarella Bodysoap som rekommenderad rengöringsprodukt. Genitala piercings är några av de piercings som läker snabbast, förutsatt att du sköter om dem.

Ta några droppar Barbarella Bodysoap i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.
De första 6 veckorna rekommenderas att du tvättar 1 gång per dag i duschen.
Det är extremt viktigt att du låter smycket sitta i under hela läketiden. Är du osäker på om/när du kan byta smycke så kontakta vår piercingstudio så hjälper de dig.

Sexuella aktiviteter bör undvikas under de första två veckorna, men det är inte förbjudet under hela läkningstiden. Om du har sex under den perioden, se till att inte utsätta din piercing för onödigt stora påfrestningar och se till att tvätta rent din piercing efteråt. Detta gäller även för bröstvårtor. Skyddat sex under fhela läktiden är att rekommendera.

Undvik utbyte av kroppsvätskor! Män bör använda kondom som inte är spermiedödande för att undvika risker för infektion. Oskyddat oralsex bör undvikas under hela läkningstiden, då det är ett av de enklaste sätten av skaffa sig en smärtsam infektion.

Många personer har sex för tidigt. Om din piercing blir öm eller irriterad, blötlägg med saltlösning då brukar problemet lösa sig. Lyssna till din piercing och din kropp. Det är det enklaste sättet att upptäcka om du missköter eller utsätter din piercing för större påfrestningar än du borde.

Speciellt för vaginor - För en del kvinnor kan de antiseptiska tvålarna vara för starka och då kan varma saltlösningsbad vara ett bra substitut, kombinerat med koksaltsköljning.

De flesta kvinnor får vare sig blåmärken eller blöder från genitala piercings, men det är inte farligt om det skulle inträffa. Som med de flesta irritationer kan varm saltlösning både kännas bra och underlätta läkningen.

Gällande Princess Albertina piercingen, se till att urinera efter rengöring eller sexuell kontakt, oral eller vaginal, för att rensa urinröret.

Speciellt för Penis - Tvål och andra rengöringsprodukter kan vara irriterande för ditt urinrör. Om piercingen går igenom urinröret, som Prins Albert, Omvänd Prins Albert, Apadravya och Ampallang placerad långt fram, se till att urinera efter rengöring för att rensa ut eventuell rengöringsvätska. Urinering efter sexuell kontakt har samma effekt.

Var förberedd på att din piercing kan blöda, speciellt P.A., Omvänd P.A., Ampallang och Apadravya. Om det är möjligt, försök att ha ett bandage/kompress runt piercingen under de första 1-3 dagarna och byt bandage när det är nödvändigt. Trosskydd och bindor fungerar utmärkt. Vissa kan blöda väldigt mycket, speciellt under första natten, men det är fullt normalt. Det underlättar att undvika blodförtunnande medel så som alkohol, aspirin och andra stimulanter under läkningstiden.

Varumärken