Tidsbokning Piercing

BOKA ONLINE

Vid bokning online var vänlig uppge följande:

För- och efternamn på den person som skall pierca sig. Stämmer inte namnet på bokningen med namnet på legitimationen kan ni gå miste om er tid.
Föräldrar skall således uppge sitt barns namn om det är barnet som skall pierca sig. Mobilnummer till den person som skall pierca sig. I Meddelande-fältet – var vänlig uppge ålder på den person som skall pierca sig.

Tänk på att EN TID GÄLLER FÖR EN PERSON/PIERCING!
Skriver ni i meddelandefältet att ni vill pierca er med en vän, så kan vi inte garantera att båda får sin piercing utförd.
Är ni flera som vill pierca er eller om ni vill göra flera piercings föreslår vi att ni ringer till oss på 031-7110110 så hjälper vi er med bokningarna.

Vid online-bokning måste ni bekräfta er bokning med sms, vilket måste skickas från det mobilnummer ni angav vid bokningen.

Boka Online HÄR eller ring oss på; 031 711 01 10 så hjälper vi dig.

LÄS IGENOM våra skötselråd samt åldersgränser innan ni kommer så att det inte uppstår några komplikationer vid själva piercingtillfället.

Läs gärna igenom "Saker att tänka på" (text nedan) innan ni kommer.

Kom gärna 10-15 minuter före bokad tid, så ni har tid att läsa igenom skötselråd på plats och fylla i eventuella papper. Är ni mer än 5 minuter sena hamnar ni på en stand-by lista, då vi vill att allt skall flyta på så smidigt som möjligt för både våra kunder och för oss.

Välkommen!

ATT TÄNKA PÅ

Innan du kommer in till oss för en piercing finns det vissa saker som kan vara bra att ha i åtanke:

* Om du har bokat tid, kom i god tid och stressa inte.

* Tidsbokning går före drop-in.

* Var fullt frisk. Även minsta förkylning påverkar hur din piercing läker.

* Ät gärna något innan du kommer.

* Glöm inte legitimationen. Vi utför ingen piercing utan legitimation. Detta gäller för så väl kund som för vårdnadshavare/förälder vid piercing av minderårig.

* Kom nykter. Vi utför ingen piercing på onyktra eller drogade.

* Låt din bodypiercer visa dig där du kan hänga/ställa ifrån dig personliga tillhörigheter INNAN du sätter ned någonting.

* Fråga din bodypiercer INNAN ni tar några bilder.

* Stäng av din mobiltelefon.

* Vid piercings i ansikte, undvik smink.

* Vid piercings i ansikte/öra/nacke, undvik hårprodukter och ta med hårsnodd om ni har längre hår.