Vanliga frågor om Arctic Fox

Varför är alla färger "Tillfälligt slut", när får ni in fler färger?

På grund av pandemin har vi enormt stora problem med att få tag i Arctic Fox, vi har inte fått nån leverans alls sen April 2020! Det svar vi fått när vi var i kontakt med dom var att det skulle komma igång i slutet av året (2020), men nu har de ändrat sig och sagt att de inte kommer att behandla några internationella företagsbeställningar förrän tidigast till hösten 2021. 

Covid krisen i USA har slagit enormt hårt mot dom och de har stora problem både med råvarubrist och att fabrikerna inte kör som de ska.

De svar vi fått är endast detta:
"Due to the COVID-19, the Arctic Fox manufacturing lab had to close for a few months.  We have stopped all wholesale processing / orders until further notice.  We are in the process of supplying our National (USA) Retail Outlet Chains and growing our depleted inventory.  At this time, we are estimating to open our regular wholesale processing towards the winter.  We absolutely apologize to all our wholesale vendors and customers alike and thank you for your understanding with our current unforeseen circumstances related to the COVID-19."

Hur länge sitter Arctic Fox hårfärg i?
Det snabba svaret är någonstans mellan 4-8 veckor. Det finns en stor varians eftersom faktorer som hårets kvalitet och grundfärg kommer att spela en stor roll. Färgen är gjord för att vara en av de längsta varaktiga semipermanenta färgerna tillgängliga, men för bästa resultat måste du ta hand om din färg. Det bästa sättet att förlänga livslängden på din färg är att tvätta håret mindre, och när du tvättar, använd en sulfatfritt schampo och tvätta håret i kallt vatten. Ja ... kallt! Torrschampo kan vara bra att använda för att förlänga tiden mellan tvättarna. Försök att undvika klorerade och saltvatten. Slutligen, oroa dig inte för mycket, har vi mer färg för dig om du inte gillar kalla duschar och du älskar simning. :)

Kan ni få tag i andra nyanser? Varför har ni inte alla Arctic Fox nyanser i lager?

Just nu kan vi inte få tag i fler nyanser, då vi inte köper direkt från tillverkaren så har vi dessvärre inte fullt sortiment. Vår leverantör jobbar på att få tillgång till alla nyanser och om bara de får tag i dom så kommer även vi att ha dom. Men just nu är det tyvärr endast det som finns på vår webshopen som vi kan få tag i.

Vilka magiska ingredienser innehåller Arctic Fox Hårfärg?
* Inga enhörningar, faries, sjöjungfrur eller andra varelser (mytiska eller inte) har använts i skapandet av Arctic Fox.

Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerine, Stearalkonium Chloride, Glycerol Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Quaternium-52, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Hydrolyzed Soy Protein, Fragrance, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Metylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone.

Behöver jag bleka håret innan jag använder Arctic Fox?
Både ja och nej ... Om du vill ljusa och klara färger, så måste håret vara ljust, och om du inte välsignades med naturligt ljust hår så behöver du bleka det innan. Ju mörkare håret är när du färgar det med Arctic Fox, desto mer subtil blir färgen.

Vad är Arctic Mist, och kommer det att göra mitt hår vitt?
Det huvudsakliga syftet med Arctic Mist är att späda ut våra andra färger och på det sättet skapa egna ljusare nyanser. Arctic Mist har lite ljus tonings egenskap, och det är till stor konditioneringsbehandling, men det är ingen blekning. Om du redan har ljust eller mycket ljusblont eller platinafärgat hår så kan Arctic Mist hjälpa dig att tona ut att uppnå vitt. *** Processen för att uppnå vitt hår kan vara mycket skadligt för håret, och vi föreslår att du konsultera en professionell frisör för att uppnå detta utseende.

Varför säljer ni inte Arctic Mist Diluter längre?
Vi kan dessvärre inte få tag i Arctic Mist Diluter i nuläget, vi jobbar på problemet och hänvisar till att använda balsam som utspädning istället. För att mixa färgen och få en ljusare nyans, blanda ut med balsam. 

Hur lång är hållbarheten på Arctic Fox när man öppnat flaskan?

När man öppnat flaskan först gången så håller färgen i flaskan i ca 12 månader om man inte förvarar den i stark värme och direkt solljus.