Frakt

frakt

När du beställer som privatkund gäller följande:

Beställningar som väger mindre än 100 gram (dvs i princip alla piercingsmycken) skickas FRAKTFRITT som vanlig A-post och varorna levereras direkt hem i brevlådan om du inte valt något av våra spårbara alternativ Varubrev eller DHL Servicepont som är snabbare och kostar 49kr.

Ditt namn MÅSTE stå på den adress du valt som leveranadress, annars delar Postnord inte ut försändelsen, den kommer i retur till oss och vi har rätt att ta ut en returavgift.

Är försändelsen för stor för att få plats i brevinkastet och/eller väger mer än 100 gram (det gäller i princip all eftervård) så kostar det 25kr i frakt och du får en avi från posten om när och var du kan hämta försändelsen. Du kan även här välja något av våra spårbara alternativ Varubrev eller DHL Servicepont som är snabbare och kostar 49kr. 

Beställningar som väger 500 gram eller mer skickas som DHL Servicepoint  till en kostnad av 49kr, detta måste vi tyvärr göra för att täcka upp stigande logistiska kostnader som är en följd av den skenande inflationen.

Du kan även välja ett spårbart alternativ, antingen DHL Servicepoint där leveranstiden är ca 1- 2 dagar efter att vi skickar paketet och frakten är 49kr.  Du får sms avisering om när och var du kan hämta dina varor. Eller Postnord Varubrev som kan spåras i Postnord appen, även detta fraktalternativ tar 1-2 arbetsadagar & kostar 49kr.

Postnord delar ut a-post varannan dag från och med den 3 maj 2021, detta påverkar givetvis leverantiden för dina varor.
Har du inte fått någon leverans inom 10 arbetsdagar efter du fått leverans email från oss, kontakta oss på : info@barbarella.se så hjälper vi dig.

För privatkunder i Finland & Danmark gäller följande:

Beställningar som väger mindre än 100 gram (d.v.s. alla piercingsmycken etc) skickas FRAKTFRITT som vanlig A-post och varorna levereras direkt hem till dig i brevlådan.

Om försändelsen är för stor för att få plats i brevlådan och/eller väger mer än 100 gram (gäller all eftervård) är fraktkostnaden 34 kr.
Om försändelsen är för stor för att få plats i brevlådan och/eller väger mer än 250 gram är fraktkostnaden 56 SEK.

Ej uthämtade försändelser
För alla försändelser som inte hämtas ut inom 14 dagar eller som kommer i retur på grund av felaktigt angivna  adressuppgifter förbehåller Barbarella sig rätten att
debitera kunden kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och
hanteringskostnad (100 kr).

Beroende på vilket betalsätt ni väljer kan det tillkomma en administrativ avgift från Svea Ekonomi som hanterar alla transaktioner åt Barbarella.se

För våra Återförsäljare i Sverige gäller följande:

DHL Paket - Varorna levereras till er studio/butik mellan klockan 10.00 - 14.00 dagen efter det att vi skickar dem härifrån. 

DHL Servicepoint - Leveranstiden är något längre, 2-3 dagar efter att vi skickar paketet så kan du hämta det på ditt lokala utlämningssälle. Aviseras via email och sms.
Klicka på länken för att se vilket som är ditt närmaste utlämningsställe. http://locator.dpst.dhl.com/Partners/DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Postnord Varubrev -  Kan spåras i Postnord appen,leverans till brevlåda inom 1-2 arbetsadagar, OBS! får det inte plats i brevlådan så lämnas det utanför dörren!

Rekommenderat brev - Om ordern väger mindre än 2 kg så skickar vi varorna som ett rekommenderat brev. Du kan då hämta din leverans på ditt lokala Postnord utlämningsställe. Aviseras via sms.

Avhämtning på Barbarella Tattooshop - Hämta själv dina varor på Barbarella Tattooshop (Kontoret) på Tredje Långgatan 31 i Göteborg. Öppetider mån-fre 08.00-15.30.

För återförsäljare utanför Sverige gäller följande:

UPS - Din beställning skickas med UPS & levereras direkt till din studio/butik. Leveranstiden är ca 1-3 dagar.

FedEx - Din beställning skickas med FedEx & levereras direkt till din studio/butik. Leveranstiden är ca 1-3 dagar.

Rekommenderat brev - Om ordern väger mindre än 2 kg så skickar vi varorna som ett rekommenderat brev.

Avhämtning på Barbarella Tattooshop - Hämta själv dina varor på Barbarella Tattooshop (Kontoret) på Tredje Långgatan 31 i Göteborg. Öppetider mån-fre 08.00-15.30.

Varumärken