VISAR 1-24 (25)1 2 Sista 100 per sida

Temporära Tatueringar

INK REBEL grundades 2022 med tron att temporära tatueringar kan lämna bestående intryck. De vill att varje människa ska få möjligheten att uttrycka sig även om det bara känns rätt för en kort period och inte för resten av livet.

Ink Rebels temporära tatueringar är helt naturliga och baserade på ett extrakt från blomman Genipa som växer i Sydamerikan. Tatueringar från Ink Rebel innehåller inte henna, utan är istället gjorda på naturliga ingredienser som reagerar med hudens allra yttersta lager. En henna-tatuering innehåller ofta kemikalier som kan ge allergiska reaktioner. 

Tatueringen är gjord på ett naturligt växtextrakt som reagerar med hudens allra yttersta lager, epidermis och färgar huden svart eller mörkblå. En traditionell tatuering, sätter sig i hudens andra lager, dermis och blir därför permanent. Eftersom en tatuering från Ink Rebel bara sätter sig i epidermis, så förnyas huden på naturlig väg efter ungefär två veckor. 

Generellt sett håller våra temporära tatueringar upp till två veckor, men det beror också på var tatueringen placeras, hur du tar hand om tatueringen och hur just din hud är. Läs vår FAQ för mer info och tips.

✅ Tatueringarna ser helt äkta ut och håller i två veckor

🍃 De är gjorda på ett naturligt växtextrakt, är veganska och giftfria

⭐ 4,7 av 5 i snittbetyg, fler än 13.000 svenska kunder

Varumärken