Om Barbarella

om barba

Barbarella startades redan 1991, som en av de allra första piercingstudiorna i Sverige! Butiken var då en kombinerad piercingstudio & fetish butik. Då piercing som fenomen växte lavinartat under 90-talet så avvecklades så småningom kläd/sko avdelingen och butiken byggdes om till renodlad piercingstudio.

Under senare delen av 90-talet började Barbarella även serva andra piercingstudios med smycken och vår grossistverksamhet har sedan dess utvecklats till att omfatta inte bara smycken utan även piercing & tatuerings utrustning. Vi har nu över 1000 återförsäljare i hela Skandinavien!

Barbarella har som ett av de äldsta och även största företagen inom branchen en gedigen erfarenhet och kunskap som bygger på ett mångårigt intresse för kroppskonst och utsmyckning. Vi försöker att alltid ha ett utbud som kan tillgodogöra de krav vår kunder ställer både vad det gäller kvalitet och utseende.

Vi som driver Barbarella.se har varit med nästan från starten, vi har i snart 30 år drivit verksamheten frammåt och har genom vår erfarenhet av branchen en unik insyn i utvecklingen inom piercing/tatuering, denna kunskap har vi med oss när vi varje dag jobbar för att utveckla Barbarella.se.

Barbarella har sin piercingstudio i fräscha lokaler på Tredje Långgatan 31 i Göteborg. Där jobbar några av Sveriges mest erfarna bodypiercers och där kan ni både pierca er och shoppa nya smycken.

Vår webshop är alltid öppen och vi kan där erbjuda er tusentals olika produkter.
Välkommen!

Varumärken