VISAR 1-24 (144)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Conch

För mer info och skötselråd fäll ut texten nedan.

Denna piercing sitter mitt i öronskålen och kan vara både diskret och iögonfallande beroende på vilket smycke man väljer att bära. Det finns en uppsjö av ringar specialdesignade för just Conch. Har man ett töjt hål kan man välja mellan både pluggar och tunnlar, dessa finns inte med i denna kategorin Töjningar till örat . Vinkeln på denna piercing kan även den varieras och anpassas med olika smycken.

Här har vi samlat smycken som passar bra och ser extra snygga ut i Conch, tänk på att det är viktigt att att du använder rätt storlek, bara för att ett smycke ligger i denna kategori betyder det inte att det passa på just ditt öra! Givetvis fungerar de flesta "vanliga" ringar och stavar också och de hittar du i egna kategorier.

Läktid 3-12 månader.

De två vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing i örat är:

Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: H2Ocean piercing aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler. Sprayen avlägsnar eventuellt var och sårskorpor försiktigt. Den är packad steril i en separat tryckbehållare, tack vare detta, är en korskontaminering nästan omöjligt. Sprayen är antibakteriell och desinficerande. Vi har även en liknande produkt: Recovery Aftercare Spray som är helt vegansk. 

Alternativt kan du tvätta med Barbarella Bodysoap. Ta några droppar i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.