VISAR 1-24 (30)1 2 Sista 100 per sida

CHEYENNE STORE

Cheyenne tatueringsutrustning står för precision, säkerhet och hygien. Sedan 2006 har Cheyenne utvecklat professionell tatueringsutrustning enligt högsta medicinska standard. De etablerade sig snabbt som marknadsledare för innovativ avancerad tatueringsutrustning. De producerar kraftfulla och pålitliga tatueringsmaskiner, säkra tatueringsnålar i många konfigurationer, robusta och ergonomiska tatueringsgrepp och praktiska tatueringstillbehör. Cheyenne har alltid varit synonymt med innovation och kvalitet: De har utvecklat ett brett utbud av unika tatueringstillbehör och fortsätter att överraska användare med nya idéer och teknologier.

Allt började 2007 när Cheyenne släppte den första tatueringsmaskinen med elmotor. Lite senare lanserades de fantastiska patronerna, de första tatueringsnålsmodulerna för engångsbruk för roterande maskiner. De tog hygien och komfort till en ny nivå. Världens första "Click System" för tatueringsgrepp introducerades också av Cheyenne. Det innovativa systemet möjliggör enkel justering av nålens utsprång på några sekunder.

"Made For Artists" är Cheyennes motto - målet är att skapa intuitiv tatueringsutrustning som påskyndar tatuerares arbetsprocesser och förenklar de enskilda stegen. Den professionella tatueringsutrustning är mycket mångsidig, så att alla tatueringsstilar - oavsett om det är linjer, skuggning, fyllning, färgpackning, prickarbete eller pepparskuggning - kan realiseras.

Varumärken