Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Triple Piercing

Senaste åren har det dykt upp bilder på internet med nåt som kallas Triple Forward helix, det är inte som man kan tro en utan 3 separata forward helix och smycken speciellt framtagna till den hittar ni här. Smyckena har mycket liten baksida och stenen finns att välja i olika storlekar.  Tänk på att det är viktigt att att du använder rätt storlek, bara för att ett smycke ligger i denna kategori betyder det inte att det passa på just ditt öra! 

Läktid på piercings i brosket. 3-12 månader.

De två vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing i örat är:

Saltlösning enligt rekommendation, man kan blanda själv och blötlägga piercingen, man kan även köpa färdig lösning i sprayform: Neilmed aftercare spray som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler. Sprayen avlägsnar eventuellt var och sårskorpor försiktigt. Den är packad steril i en separat tryckbehållare, tack vare detta, är en korskontaminering nästan omöjligt. Sprayen är antibakteriell och desinficerande. 

Alternativt kan du tvätta med Barbarella Bodysoap. Ta några droppar i handen när du duschar, löddra upp och tvåla in piercingen. Låt verka i 30 sekunder. Skölj noggrant med vatten efteråt.

Detta är INTE en labret som du kan ha i läppen. 

Varumärken