VISAR 1-24 (42)1 2 Sista 100 per sida

BYCG - Best You Can Get!

BYCG står för "Best You Can Get" och är den exklusivaste serien av smycken vi har. Välj & använd endast delar ur BYCG serien tillsammans för att få bästa passform.

Invändig gängning med hög precision: Vi använder högkvalitativa maskiner från medicinindustrin för att skapa en särskilt exakt gänga för perfekt anslutning.

Finnish: Den patenterade TiGlo-processen utvecklad av Wildcat och förfinar titan till en högre nivå av glans.

Inga skarpa kanter: Kanterna är mjuka men exakta, vilket förhindrar skador när du sätter i och tar bort smyckena.

Den perfekta längden: finns det inte? Men det finns "perfekt" för pins! Den idealiska längden förhindrar att pin och stav separeras för lätt, samt onödigt lång rotation.

Lock Tight System: Tappa aldrig en kula igen! Tack vare den något avsmalnande gängan ger det sista varvet en solid passform för det ultimata greppet.

Problemfri skruvning: Enkelt och snabbt, med den perfekt konstruerade gängan.

Polerad yta: Den extremt släta ytstrukturen skyddar piercingen, förhindrar att bakterier sätter sig på materialet och främjar därmed en snabb och naturlig läkningsprocess.

DIN-certifierade: Alla BYCG-produkter produceras i vår DIN ISO 13485-certifierade produktionsanläggning i Tyskland - från början till slut.

Produktkontroll och kvalitetskonsistens: Detaljerade och certifierade processer inom produktionsprocessen garanterar de höga standarder som förväntas av våra kunder och oss själva.

De finaste kristallerna från världens ledande leverantörer kompletterar varje utsökt smycke.

READ MORE

Varumärken